Friday, May 14, 2010

to :: ayOOng a.ka. syahidah Mohammad

hehehe...arini kelas ganti aku dibatalkan dek emergency meeting dr Khaizuran...lecturer DSP aku...bayangkan da laa malas gila nak bgn pagi..hehe anak dara sape ni..semalam tido agak lewat menyiapkan assignment matlab..kul 4 baru tido..dah lame dapat keje tp tu la suke sgt menagguh kerja..sape suruh..hee peace! V[^^,]

erm, best gak ade blog maarian nie..sekurang2nya dapat gak tau kesah kwn2 scoll IGop dlu...sadis kot aku rase..amela dah beranak dah...bile die kawin pon aku tak pernah tau...huhu.sekali dah ade anak dah...Akef Jihady..sdap name tu..pandai mama mela n walid pilih..hehe..aida ble lagi??huhu..erm, calon pun xde agy..haaha! berangan nak nikah plak..mememe..tak terlambat kot kalu aida nak ucapkan thniah kt amela bt yusuf atas perkahwinan anda n dapat anak sulung dalam usia yg muda..aish awat ang skema beno ni aida?hehehe..

erm, nak cite ckit pasal diri ini laa..haha..

la ni aku mengaji kt uia GOMBAK amik bachelor of communication engineering,currently 3rd year, taking short semester now in gombak n will seating for midterm next week...weh,pegang buku pon belom agy nih..huhu..tape, study group...n revise aper sir ajaq dlm kelas..mesti korang sume dah final year kan?? nak wat cne sistem kt uia 1st year kt uia kna amik sume subjek terpilih utk sume major, then 2nd year baru decided majoring mane prefer...

hurm, sebenarnya aku xreti sgt blogging3 nie...so sorri kalu entri aku nie xbesh..

bubye..harap ayong@labu sayong pueh ati yea..hehehehe:))

3 comments:

AyongLuvU said...

yeah2!ak ske!!!!!!!!!!!!Hihihi...wei,ak pn 3rd year gak la wei.ak rse sape yg wat dgree prog 3 thun je yg fnal year skang ni...hehebtw,gud to hear from u.bru le tw pkmbangan dri ko stelah lme mnyepi kn.2le ko snyap je,smpe mela kawen pn ko xtw..huhu.tp xpe je,sbb actly ktorg sume pn mela dh kawen bru ktorg tw.2pn hanah yg kabo.die ade wat knduri pas die kawen tu.tp hana je kot yg dpt dtg...so,xpele.idakle ko ktinggaln mne pn wei..hihi...btw,tme kaseh ye sbb sudi conteng2 kt blog ni.pasni conteng lg tw!!!hehe...

rndu ko...^_~

lina said...

aida!!!
aku pun sama aida, mana abeh g..
uia ni(2thn mtrk+4thndgree=6tahun)..kan3
tapi aku tak amik short sem, so blum 3rd year gi..heheh
Good Luck midterm!!!
aku pun taw mela kawen n dpt ank dr ayong..thx ayong..hehe

waiting 4 entri seterusnye...sape nak smbg??=p

alkausar said...

hehe..beshla korg nih..